Сутерен.мк

Вселенска драма!

Руската вселенска агенција Роскосмос соопшти дека ја испраќа актерката Јулија Пересилд и режисерот Клим Шипенко на…

Јелена Лужина: Во науката не е потребен адреналин

Професорката (1950, Дубровник) на Факултетот за драмски уметности во Скопје 30 години континуирано објавува тетролошки о…