Сутерен.мк

Шест земји мамеле на Евровизија

Шест земји биле дискфалификувани кога станува збор за гласањето на стручното жири, а како што велат…

Градот на овогодинешната Евровизија

Прекрасните градби и палати сведочат за историјата на Италија, а една од најпознатите е Ступиниџи која…