Сутерен.мк

Новак, вакцините и ние

Додека парно нема, дрмаат земјотреси, бројките со новозаразени и умирања од Ковид-19 вртоглаво растат, секојдневните потрепштини…

Што не чека во 2022-ра?

Овен Како и до сега, ќе се брука не пропуштајќи прилика, на најлош можен начин, внимавајќи…

Одлуките во Новата…

Нема потреба од никакво дополнително појаснување. Англиски до толку, знаете. Постари се, ама златни правила се!…

Како Вук Караџиќ малтретирал луѓе?

Мислите дека сите идиотизми се производство на новиве времиња? Не,не се. Од кога е светот и…

Што да очекуваме од Владата?

Екипа на suteren.mk, увидувајќи дека е невозможно од авторитетите да се добие одговор на прашањата: „Дали…

Доследни и несопирливи!

Секогаш кон крајот на годината, резимираме што и колку сме направиле во минатата и си ветуваме…

Кои се најнесреќните!

Рак Ракот е најнесреќниот зодијачки знак! И тоа, кога лошо изгледа?! Секако дека звучи површно, ама…

За македонските и други работи!

Само ако сум роден во Македонија, држ’те се! За македонската одлучност и јунаштво! Елка за мачки.

Најспектакуларните!

Стрелец – најубавиот! Природата била исклучително дарежлива кон Стрелецот. И самите се свесни за големата харизма…