Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Време на промени

По шест месеци мислам дека веќе сите разбравме дека Корона вирусот го промени начинот на живот…

Светските заговори и пријателите!

После сите глупоштии (и од луѓе што сум ги сметала за паметни), се решив да организирам…