Сутерен.мк

Бенкси ќе донира милиони за уметност!

Британскиот уличен уметник Бенкси има намера да подари 10 милиони фунти (11,7 милиони евра), за пренамена…

Казна затвор за ширење на коронавирусот!

Судот во Виетнам изрекол казна затвор од пет години на Ле Ван Три (28), затоа што…

Затвор за секс со 15-годишен ученик

Омажена британска наставничка која преку мрежата Снепчет завела 15-годишен ученик, а потоа имала и сексуални односи…

Осуден наследникот на Самсунг!

Поради корупција и финансиска проневера наследникот на Самсунг, Ли Џеи – џонг, осуден е на двеипол…