Сутерен.мк

И Бред Пит не напушта

Холивудската ѕвезда Бред Пит (58) во неодамнешно интервју откри многу изненадувачки информации за неговиот личен и…

Збогување со „Ајс ејџ“

Студиото за компјутерска анимација кое стои зад повеќето филмови од анимираната франшиза „Ајс ејџ“, на емотивен…

Збогување

Фејсбук с(р)еќавања… Збогувајќи се со старата Куќа, само две работи се помрднаа… Ми се виде повредна…