Сутерен.мк

Јасна Котеска: За етичкиот гест

Од каков материјал е направен човекот кој останува доследен на својот збор? Нема ништо пострашно од…

Волшебниот збор

По некоја случајност, мојата долгогодишна пријателка стана менаџер токму во фирмата каде што јас работам. Од…