Сутерен.мк

Богаташите кои живеат врз грбот на 3,1 милијарди луѓе

Светските милијардери го зголемија своето богатство за трилиони долари од почетокот на пандемијата, додека најсиромашните луѓе…

Модрици

Омажена сум веќе пет години, но не сум среќна во бракот. Се обидувам да го разберам…