Сутерен.мк

Како ќе изгледаме во иднината?

Истражувачи создале гротескен модел наречен Минди, за кој велат дека дава увид во тоа како би…

За медиумите, Андреа е меѓу најдобро облечените

Пред финалето на овогодинешната Евровизија (вечерва, 14 мај, 21 часот), медиумите ги сублимираат досегашните впечатоци. Според…

Основи за професионален изглед

Начинот на кој се облекувате може да ги одреди односите што ги имате и како се…