Сутерен.мк

Што е љубов? (2)

Многумина страдаат од илузија на љубов. Додека љубовта е само една, илузиите за љубовта ги има…

Илузорна опсесија

Малку ми е срам за ова што ќе ве прашам, ама немам кому да му се…