Сутерен.мк

Зошто избегнуваме вистински врски?

Ние самите, несвесно креираме се во што се наоѓаме, па и „програмата“ на осаменост. Разочарани и…

Водите љубов или имате само секс?

Некои велат дека „водењето љубов“ е всушност, пристојно именување за обичен секс. Меѓутоа, сексолозите сметаат дека…

Магдалена Андоновска: Кардашијани во Македонија

Кога социјалните мрежи, конкретно платформата Фејсбук наместо за информирање и споделување идеи и ставови, ќе биде…