Сутерен.мк

За користење Твитер, 34 години затвор

Студентката по докторски науки Салма Ал-Шехаб, која саудискиот суд во средата ја осудил на 34 години…

Милијарда евра казна за Амазон!

Италијанската антимонополска управа (AGCM) го казни Амазон со 1,13 милијарди евра или 1,28 милијарди долари за…

Италија ги казни Гугл и Епл!

Италијанскиот регулатор за конкуренција им изрече казни од 10 милиони евра на Гугл и Епл за…

Менсон ќе и се предаде на полицијата!

Пејачот Мерилин Менсон (52) ќе и се предаде на полицијата и ќе се соочи со обвиненијата…