Сутерен.мк

Камерон Дијаз на 51 година доби второ дете

Холивудската актерка Камерон Дијаз (51) е позната како некој кој одлично ја чува својата приватност, особено…

Без фотошоп се исти ние

Многу од познатите личности со фотошоп, филтери и орда козметичари и стилисти околу нив, даваат сосема…

Камерон Дијаз живее како ѕвер!

Познатата актерка (49) ретко се појавува во јавноста откако се повлече од актерството, но пред неколку…