Сутерен.мк

Ужас во Канада

Полицијата и денеска со сила ги растеруваше демонстрантите кои ги блокираа улиците во Отава и ја…

Трудо им ги смрзна сметките на демонстрантите

Канадскиот премиер Џастин Трудо направи чекор без преседан, најавувајќи смрзнување на личните банкарски сметки на демонстрантите…

Канадските камионџии блокираа и гранични премини

Најфреквентниот граничен премин помеѓу САД и Канада е делумно затворен, бидејќи канадските возачи на камиони блокираа…

На канадските камионџии им скисна од терањето инает!

Канадската полиција се подготвува за насилство пред утрешниот собир на камионџии во Отава на протест против…