Сутерен.мк

Легализација на канабисот во Германија

Во Европската Унија, Малта беше првата земја што тргна на тој пат, а потоа Луксембург и…

Германија го легализира канабисот

Отворен е патот за планираната делумна легализација на канабисот во Германија. Владата даде зелено светло за…

Што е канабис?

Коноп или канабис — едногодишно растение, род на цветни растенија од семејството конопи има три вида…