Сутерен.мк

Како Крис Џенер ја созаде империјата Кардашијани?

Едно од најпопуларните реални шоуа со свезди, а токму таа одлучува за нивниот успех и деловните…

Магдалена Андоновска: Кардашијани во Македонија

Кога социјалните мрежи, конкретно платформата Фејсбук наместо за информирање и споделување идеи и ставови, ќе биде…