Сутерен.мк

Владо Јоциќ: Бран распрснат во капки со копнеж по човечки допир

Од појавата на неговите цртежи, дури и кога попатно ќе се спомене македонската карикатура, Владо Јоциќ…

Ане Василевски: Креативност по задача

Овој карикатурист во текот на своето 40 годишно творештво, објавувал карикатури во познати светски списанија, учествувал…