Сутерен.мк

Катица Ќулавкова: Депресија-утро

Посветено на депримираните, од циклусот „Депресии“ ДЕПРЕСИЈА: УТРО Наутро отсекогаш си сакала да молчиш. Си го…

13 идеи за спас на Македонија

Државава, според преовладувачките оцени, останува и натаму во состојба на „продолжена транзиција“ и, што е најзагрижувачки,…