Сутерен.мк

Тајни незнајни

„Македоника литера“ деновиве ја објави книгата на Киро Донев „Тајни незнајни“, која содржи седумдесетина стихувани и…

Два јубилеи на Киро Донев

„Македоника литера“ деновиве ја објави книгата на Киро Донев „Моите приказни“, којашто претставува избор од неговите…