Сутерен.мк

Вакцина за лекување на зависноста од кокаин

Наречена „каликскока“, пробната вакцина дала ветувачки резултати при тестирањето на животни. Таа создава имунолошка реакција која…

Кокаин скриен во банани!

Кокаин бил пронајден во седум од десетте кутии банани што белгиски фармер ги купил на пазарот…

Самозапршка!

Желбата на побегнатиот италијански гангстер да си ги покаже своите готвачки вештини јавно, го чинеше затвор…