Сутерен.мк

Двојници и оригинали

Професионалната двојничка на кралицата Елизабета Втора соопшти дека од почит кон покојната британска кралица, одлучила да…

Есма Реџепова: Каква е таа кралица која работи дома!?

Зад пејачката (родена во 1947 година, во Скопје) се 42 години живот со песна. Како и…