Сутерен.мк

Заболувања според крвната група

Типови А, Б, АБ Крвните групи кои не се 0 имаат 25 до 30 отсто повисоки…

Кој е најризичен за рак на желудник?

Ризикот од рак на желудник се зголемува после 55 година од животот. Освен генетиката и стилот…