Сутерен.мк

Заробено сонце!

Индискиот фотограф Сулаб Ламба има преубава колекција на фотографии како го „уловил“ сонцето! Играјќи си со…

Тања Ц. Ангеловска: Корона стихови

Целиот свет е како на пауза откако е прогласена пандемијава и можеби овие денови не можете…

Самотија и осаменост

Повеќето аналитичари потенцираат дека во денешно време, кога многу се зборува за тимско работење, луѓето сепак,…