Сутерен.мк

Куче излечено од алкохолизам

Алкохоличарот Лабрадор стана првото куче во историјата кое се лекувало од зависност, а лекарите се борат…

Лани се исплатени 720 000 евра поради каснување од куче

Според податоците од 10 поголеми градови во земјава, само лани биле исплатени околу 720 000 евра…

Две децении резервно тркало

Повеќе од 20 години бев во врска со оженет човек. Тој во бракот има две деца.…

Кучешки живот во Белата куќа

Новиот претседател на Сад се всели во Белата куќа со своето семејство и со двете кучиња…