Сутерен.мк

Кои се најголемите лажговци?

Шкорпија Овој знак е мајстор за лага, а Шкорпиите толку добро лажат што со текот на…

За уплавот од себе-рекламирањето!

Некои гајле немаат да зборуваат и јавно и пред многу публика, па и да лажат без…