Сутерен.мк

Умни зборови на слободоумно лице

Се тргнав од ЛГБТ движењето кога почнаа да буткаат хормони, кастрација и стерилизација на деца. Тие…

Швајцарија кажа „да“ на бракот за сите!

Швајцарците на референдумот „Брак за сите“, според првичните проценки, гласаа за! Барем, мнозинството со 64 отсто…

Унгарија ја забранува ЛГБТ литературата

Партијата на власт во Унгарија предложи закон кој предвидува забрана на дистрибуција на ЛГБТ литература меѓу…