Сутерен.мк

Најдобрите одморалиште на светот

На прво место е „Брандо“, кој се наоѓа на островот Тетиароа, 80 километри северно од Тахити.…

Најголемиот брод за крстарење

Новиот крстосувач тежи 250 800 тони и има повеќе од пет проценти поголем волумен од популарниот…

Од штала до луксузен дом!

На пазарот за недвижности во Англија се појавил интересен имот со куќа која порано била штала…

Како изгледа новиот Ориент експрес?

Од 2023 година, прочуениот воз Ориент експрес се враќа на шините! Станува збор всушност, за шест…

Паркинг место од 1,3 милиони долари!

Во Хонг Конг има малку простор како за живеење, така и за парирање, па за тамошните…

Новиот број Еден!

Францускиот бизнисмен Бернар Арно е најбогатиот човек на светот. Неговото богатство се проценува на повеќе од…

Што купуваа богаташите во 2020 – та?

Неколку сајтови што го следат животниот стил на светските безобразно богати луѓе направија список што тие…