Сутерен.мк

Луѓе кои знаат се?!

Сигурно барем еднаш сте имале соработка, средба, дружба со некој кој се смета поинтелигентен и покомпететивен…

Предавство

Фејсбук с(р)еќавања… Предавството не е сива зона. Без разлика на околностите, или си или не –…

Самотија и осаменост

Повеќето аналитичари потенцираат дека во денешно време, кога многу се зборува за тимско работење, луѓето сепак,…

Гордост и предрасуди

Гордоста е инфантилно чувство т.е. горди сме кога ќе направиме нешто што очекуваме дека ќе го…