Сутерен.мк

Игор Пачемски номиниран за Маж на годината

Еден од настаните што се одржува во Македонија посветен на успехот и традиционалните вредности,  „Мажи на…

Маж на годината!

Борче Стаменов е Маж на годината според социјалните медиуми за 2021 година! Според гласањето на официјалната…