Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Македонија е на МАРС!

„Спејсекс“, приватната компанија на милијардерот Илон Маск, лансираше од Флорида двајца американски астронаути во орбитата, што…

МОНАСТИР БЕЗ ЕВРЕИ

Мемоарите на Жамила Ангела Колономос „Монастир без Евреи: сеќавања на партизанката – Еврејка од Македонија“ неодамна…

Најсекси македонска актерка е Неда Арнериќ!

Новинарскиот ниет да ја подотвориме темата дали Македонија има женски, актерски секс-симбол и доколку го има,…