Сутерен.мк

Матријархат среде Амазон

Примитивно племе во прашумите на Амазон стана вирално откако видео од нив беше објавено на ТикТок.…

Сокол Марковски: Во името на осмиот ден!

Дали е среќа или несреќа што Матријархатот го изгубил приматот од Патријархатот?! Без оглед на величината…