Сутерен.мк

Хемсворт ја изневерил Мајли со 14 жени

Новиот хит на американската пејачка Мајли Сајрус го залуде светот, а нејзините обожаватели го опсервираа спотот…

Ѕвездите кои не сакаат да имаат деца

Како и за некои други животни одлуки и улогата на родител е работа на личен избор.…