Сутерен.мк

Лицата со дијабет ќе го тужат Министерството за здравство

Иако министерот за здравство Фатмир Меџити пред три недели вети дека во најскоро време ќе биде…

Државата падна на сите ковид испити!

– Поважно беше да се збогатат приватните болници, приватните лаборатории. Нечуено е две години да не…

Ноне Абрашева Ноциќ: Кого удрам, не жалам!

Во ова екстремно стресно време многу ме израдува веста дека во скопско Дебар маало се отворила…