Сутерен.мк

И првите дами не си ги трпат мажите

Првата афроамериканска прва дама на САД, Мишел Обама откри дека „не можела да го поднесе“ својот…

Мишел Обама во кулинарско шоу!

Поранешната прва дама на САД, Мишел Обама, продуцира емисија за готвење што ќе започне со емитување…