Сутерен.мк

Ѕвездан Георгиевски: Медиумите им служат само на моќниците!

…Од една страна сѐ беше исто, а од друга сѐ беше различно. Исто беше затоа што…

Без морална одговорност, државата е џунгла!

„Кога нема морална одговорност, на граѓаните им се испраќа порака дека ние не сме ни заедница.…