Сутерен.мк

Нова мутација на коронавирусот!

Научниците го потврдија постоењето нова варијанта на коронавирусот, која е мутација од варијантите омикрон и делта,…

Коронавирусот повторно мутира!

Нов сој на коронавирусот се појави во Франција. Тој е откриен во едно училиште во местото…

Нова варијанта на коронавирусот!

Светската здравствена организација во својот неделен епидемиолошки билтен за еволуцијата на пандемијата со Ковид – 19,…