Сутерен.мк

Навредлива уметност?!

Статуа, откриена пред неколку дена во градот Сапри во јужна Италија, предизвика бурна расправија меѓу тамошните…

Љубовни (само)понижувања

За своите 28 години мислев дека сум зрела и дека ваква работа едноставно, не може да…