Сутерен.мк

Украина станува членка на НАТО

Руските воени сили го гранатираа рускиот град Белгород, кој се наоѓа во близина на границата со…

Колку е руската салата „руска“?

Додека го чекаа доаѓањето на американскиот претседател Џо Бајден и другите светски лидери на самитот на…

Магдалена Андоновска: Камен во чевелот

Чекориш полека. Забрзано одиш.Трчаш. Застануваш. Исто е. Нешто те стега во чевелот. Те притиска силно. Чуствуваш…