Сутерен.мк

Какви телефони користат најбогатите луѓе на светот

Бил Гејтс Ко-основачот на Microsoft, чија нето вредност изнесува 124 милијарди долари, моментално користи „Galaxy З…

Каде живеат најбогатите луѓе?

Најбогатите луѓе на светот живеат во Белгија. Швајцарската банка УБС го објави својот годишен извештај за…

Илон Маск ги претрка сите!

Нето богатството на извршниот директор на компанијата „Тесла“ и „Спејс екс“, Илон Маск изнесува 230 милијарди…