Сутерен.мк

Кармин од 14 милиони долари

Карминот „Х. Кутур бјути дајмонд“ е веројатно, најскапиот во светот и чини 14 милиони долари. Брендот…

Поскапените градови во 2021-ва!

Тел Авив е најскап град за живот во 2021 година откако високата инфлација која ги подигна…