Сутерен.мк

Залудни објаснувања

Не можам да ве разберам: од една страна сте многу либерални, но од друга, премногу конзервативни…

Залудни објаснувања

Не можам да ве разберам: од една страна сте многу либерални, но од друга, премногу конзервативни…

Љубов и неверство

Што е љубов? Чехов Чехов дарлинг, со такво име би требало да знаете дека таа е…

Разуздан живот

Не знам дали е судбина или јас сум крив што животот ми се сврте наопаку. Имам…

Неверен лажго

Во врска сум со оженет маж, кој ме изневери со една пачавра, грда мивка. Сексот ни…

Ненамерни секирации

На одмор запознав еден господин десеттина години постар од мене, со кој си поминав преубаво. Ме…

Крвна зависност

Драга моја Дарлинг, те молам за голем совет. Имам постар брат со кого сме израснати сами…

Жените и неверството

Мислам дека жена ми ме изневерува. Не знам каде грешам па сакам да ми одговорите вака,…

Зошто жените изневеруваат?

Според неодамнешното истражување на универзитетот во Индијана, САД, 19 отсто од жените признале дека изневеруваат (23…