Сутерен.мк

Објавена мапа на најмногу НЛО појави

Американската влада не сака да открива никакви податоци за НЛО, но сега американското Министерство за одбрана…

НЛО се појави над Словенија

„Имам едно необично прашање, но дали можеби постои некој воен авион на приближно 40 или 50…

Американската влада го призна постоењето на НЛО

Американската воена морнарица има невидени видеоснимки од неидентификувани летечки објекти (НЛО) или неидентификувани воздушни феномени (НВФ),…

Америка и официјално, се плаши од вонземјани?!

По нецелосните извештаи на Пентагон од јуни, во кои американската Влада призна дека не може да…