Сутерен.мк

Правото на адвокат за притворените е „недостапно“

Граѓаните кои биле приведени, лишени од слобода или задржани во полициска станица, многу малку го користеле…

Уранија Пировска: Ме трогнуваат тешките судбини

„Во нашата држава постои една традиција на прикривање на пропустите иако во помала мера од порано…