Сутерен.мк

Како да оставите добар прв впечаток?

Доколку го немате во себе оној икс фактор или по „нашки“ речено, не сте со „ѕвезда“…

Навистина ли мачките ни носат подароци?

Колку и да ни е убаво да мислиме дека мачките со тоа што ќе ни донесат…

Вистинскиот газда

Не толку оддамна (во 1955 година) издаден е еден глобален прирачник за „соодветно“ однесување на сопругата.…

Што не сакаат кучињата?

Дување во нивниот нос или ушите Кога им дувате во носот или ушите кучињата се чувствуваат…