Сутерен.мк

Кои се најнервозните возачи во Европа?

Белгиските шофери се најнервозни и најопасни во Европа, според студија на фондацијата Винчи, јавува агенцијата МИА.…

Кога е компирот опасен?

Честопати на лушпата на компирот се забележува зелена боја, но ретко кој обрнува на тоа особено…

Ивермектинот е опасен!

Како што пишува Би-Би-Си, американски лекар апелира луѓето да престанат да го земаат лекот против паразити…

Најсмртоносните ископани минерали

Скапоцените минерали го движат современиот свет, бидејќи се присутни во речиси се – од електрониката до…