Сутерен.мк

Во кафеана пронајдени остатоци од диносаурус

Отпечатоци од стапала на диносаурус стари 100 милиони години беа откриени во југозападна Кина во двор…

Новооткриен манастир во Египет

Француско – норвешки тим на археолози откри остатоци на христијански манастир од петтиот век, во пустина…