Сутерен.мк

Ни гатачи не не спасуваат

Според некои пресметки, на секој лековерен, доаѓаат дури по тројца подготвени да ве уверат дека чудата…

Кога животот е потежок од смртта

Суицидот годишно коси пове ќе животи одошто загинаа во воениот конфликт во 2001- ва. Иако, во…

Предавство

Фејсбук с(р)еќавања… Предавството не е сива зона. Без разлика на околностите, или си или не –…