Сутерен.мк

За кого е тоа Прајдот?

Оние кои забележуваат дека Парадата на гордоста има станато пародија на самата себе, се обвинуваат за…

Парадирање

Фејсбук с(р)еќавања… Како и во секој друг сегмент од животот, ако една формулација на закон функционира…