Сутерен.мк

Време е за кафези

Девојче од осум години искрварело до смрт од последиците од првата брачна ноќ. Од изживувањето на…

Педофилијата на Баленсиага

Новата бизарна, па дури и морничава кампања на „Баленсиага“ поттикна огромна омраза, а јавноста е решена…

Франција уапси функционери за педофилија

Четириесет и осум лица, осомничени дека масовно преземале и гледале слики и видеа со детска порнографија,…