Сутерен.мк

Европол уапси 57 педофили, четворица од нив се учители

Петмина педофили се уапсени во Хрватска во меѓународна акција и против нив е поднесена кривична пријава…

Инстаграм е рај за педофилите

Социјалната мрежа во сопственост на Мета помага да се поврзе и промовира обемна мрежа на профили…

Илјадници педофили во француската католичка црква!

Независната комисија докажала дека во католичката црква на Франција од 1950 година до денес имало минимум…